Merchandise Festival Aangeschoten Wild

Begin 2019 benaderde de organisatie van Festival Aangeschoten Wild – waar ik tot 2018 deel van uitmaakte en waarvoor ik eerdere klussen heb gedaan – me met de vraag om foto’s te maken van de nieuwe merchandise. Die wordt online verkocht om extra inkomsten voor het festival te genereren.

Leuk, natuurlijk, maar ik had het gevoel dat er meer in zat. Mijn voorstel om er een shoot van te maken waarbij we de kleding ‘in het wild’ konden laten zien – en die de shirts dus direct koppelen aan thema’s en locaties die voor het festival relevant zijn – werd enthousiast ontvangen. Na een halve dag Delft en Rotterdam met twee festivalorganisatoren als model waren onderstaande foto’s het resultaat.

Type Non-profit
Opdrachtgever(s) Stichting Festival Aangeschoten Wild
Looptijd 02/2019